News Flash:

Somon prajit cu oua si verdeturi

13 Iunie 2013
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 felii bacon/panceta tocate
4 bucati file de somon (medii)
6-8 maini de verdeturi pentru salata (sau o salata verde intreaga)
2 cepe verzi tocate
2-3 linguri suc proaspat de lamaie
optional - 4 oua fierte

Mod de preparare:

Prajeste baconul intr-o tigaie unsa cu ulei, pana cand acesta se rumeneste bine. Scoate-l pe servetele de hartie sa se raceasca.

In aceeasi tigaie pune imediat fileurile de somon (cu pielea in jos) si prajeste-le la foc mic, intorcandu-le o data. Nu le lasa mai mult de 3-4 minute. Scoate-le pe servetele de hartie sa se raceasca.

Pune sucul de lamaie peste grasimea ramasa in tigaie si amesteca. Toarna sosul peste salata amestecata cu ceapa verde. Adauga si bucatelele de bacon si amesteca inca o data.

Aseaza un pat de salata pe 4 farfurii si pe el pune cate o bucata de somon. Daca folosesti oua fierte taie-le in jumatati si aseaza-le si pe ele pe farfurie. Serveste totul cald.

Verdict: Extrem de gustos, dar surprinzator de lipsit de condimente. La a doua incercare am adaugat sare si piper peste peste, o crenguta de cimbru in tigaia in care am prajit pestele si am facut si o garnitura de cuscus pentru cei care nu se satura doar cu putin. Am renuntat la ceapa verde si la ouale fierte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon panceta cepe verzi oua fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1769 viz    0 com
2405 viz    0 com
3212 viz    0 com
2781 viz    0 com
1986 viz    0 com
2299 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018668 (s)