News Flash:

Somon la gratar cu cheddar

11 Ianuarie 2013
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g branza Cheddar
4 fileuri somon (4 X 200 g)
1/4 lingurita piper verde
2 linguri ulei masline
100 g sos de afine
1 lingurita sare kosher

Mod de preparare:

 
Pune o tigaie grill la incins, dupa ce ai uns-o in prealabil cu uleiul de masline.  Asezoneaza medalioanele de peste cu sare si piper, apoi pune-le pe gratar si lasa-le sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Scoate somonul pe un platou, apoi da branza pe razatoarea mare si pune-o imediat peste bucatile de peste. Incalzeste sosul de afine usor si stropeste pestele cu acest preparat. Serveste preparatul cald, alaturi de o garnitura simpla, de cartofi natur sau orez basmatti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar somon piper verde ulei masline sare kosher gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1721 viz    0 com
2006 viz    0 com
3173 viz    0 com
4640 viz    0 com
4084 viz    0 com
1072 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020175 (s)