News Flash:

Somon la gratar

3 August 2011
1959 Vizualizari | 0 Comentarii
Somon la gratar
Ingrediente: 1/4 cana iaurt degresat 1/4 cana de patrunjel proaspat tocat marunt 1/4 coriandru proaspat tocat marunt 2 linguri suc de lamaie 1 lingura ulei de masline extravirgin 3 catei de usturoi maruntiti 1 si 1/2 lingurite de paprika 1 lingura chimen 1/4 lingurita de sare piper 4 portii de somon file 1 lamaie taiata in bucati Mod de preparare: Intr-un bol se amesteca iaurtul, patrunjelul, coriandrul, sucul de lamaie, uleiul, usturoiul, paprika, chimenul, sarea si piperul. Se pastreaza 1/4 cana pentru sos, iar restul compozitiei se acopera si se pune la frigider. File-ul de somon se pune in folie de plastic, adaugand in interior din amestecul obtinut. Se inchide bine folia si se pune la frigider timp de 20 - 30 de minute. Intre timp, se pregateste gratarul. Se unge gratarul cu putin ulei. Se scoate pestele, se inlatura folia si se pune la fript timp de 4 - 6 minute, pana cand capata o culoare maronie. Inainte de servire se pune deasupra fiecarei portii putina compozitie din cea oprita initial. Pentru garnitura, se folosesc felii de lamaie. sursa articol: http://www.retete.eva.ro sursa fotografie: http://retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper granule bucataria internationala coltunasi asparagus
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1275 viz    0 com
1325 viz    0 com
1316 viz    0 com
1495 viz    0 com
1260 viz    0 com
1231 viz    0 com
1048 viz    0 com
2412 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013065 (s)