News Flash:

Somon la cuptor cu smantana

1 Iulie 2013
5297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cana de smantanta
1 lingurita de marar uscat
2 linguri de mustar
40 g ceapa tocata
2 linguri de suc de lamaie
1 kg file de somon
1 jumatate de lingurita praf de usturoi
1 jumatate de lingurita de piper
1 jumatate de lingurita de sare

Mod de preparare:

Mai intai, amesteca smantana cu mararul, ceapa, mustarul si zeama de lamaie intr-un castron mic. Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si tapeteaza o tava de cuptor cu o hartie de copt si toarna in ea si putin ulei. Asezoneaza somonul cu usturoi, sare si piper si baga-l la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.
Somonul la cuptor se serveste cald, presarat cu putina verdeata si decorat cu cateva felii subtiri de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantanta marar uscat ceapa tocata somon piper sare castron mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4190 viz    0 com
3291 viz    0 com
1255 viz    0 com
2629 viz    0 com
995 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013340 (s)