News Flash:

Somon la cuptor

24 Ianuarie 2012
1969 Vizualizari | 0 Comentarii
Somon la cuptor
Ingrediente:

2 fileuri (a cate 600 g) somon cu piele
1 ardei capia tocat
3 linguri patrunjel tocat
1 lingura marar tocat
1 lingura chives tocate
1 ceapa rosie tocata marunt
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura mustar dijon
3 linguri zeama de lamaie
80 ml ulei de masline

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 22o grade. Amestecam verdeata cu  ceapa, ardeiul, usturoi, mustar, suc de lamaie si ½ din cantitatea de ulei. Asezam un file de somon pe un tocator. Deasupra pune 2/3 din compozitia cu verdeturi. Punem deasupra cealalta bucata de peste si legam cu o sfoara de bucatarie. Ungem pestele cu uleiul ramas si-l asezam in tava. Se baga la cuptor timp de 15 minute. Taiem felii si servim cu amestecul de verdeturi ramas.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei capia patrunjel marar chives rosie usturoi mustar dijon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1215 viz    0 com
1831 viz    0 com
2662 viz    0 com
1147 viz    1 com
2144 viz    0 com
2338 viz    0 com
1501 viz    0 com
1227 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014531 (s)