News Flash:

Somon la cuptor

12 Iunie 2013
2312 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 medalioane de somon
1 cubulet unt
2 fire menta
sare
piper dupa gust
1 lingurita ierburi uscate (eu am pus cimbru si busuioc)
putina zeama de lamaie
1 lingurita ulei de masline

Mod de preparare:

Se spala somonul si se sterge cu prosoape de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se unge un vas de iena cu unt si se aseaza somonul, se adauga menta si uleiul de masline, apoi se presara ierburile uscate. Se da la cuptor (cca 20 minute la 200 grade). Se transfera pe farfurii si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste cu felii de lamaie si salata proaspata.

Somon la cuptor recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

menta ierburi uscate salata proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013873 (s)