News Flash:

Somon cu usturoi

22 Ianuarie 2014
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 felii somon
2 linguri ulei
50 g unt
200 g pasta de tomate
1 ardei gras rosu
2 cepe rosii rase
1 catel usturoi
1 lingura suc de lamaie
1 frunza de dafin
sare
piper

Mod de preparare:

Pe fiecare felie de somon se pune putin unt si se dau la cuptor 15 min. Ceapa se caleste in ulei, se adauga pasta de rosii si se stinge cu apa. Se mai adauga usturoi pisat, frunza de dafin, ardeiul gras taiat, sare, piper si lamaie. Se mai lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga pestele si se mai lasa pe foc 2 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019152 (s)