News Flash:

Somon cu sos de usturoi

2 Ianuarie 2014
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Somon rondele – 1felie de persoana
sare
condimente pentru peste
piper rosu boabe
ulei
lamaie

Pentru sos:
3 -4 catei de usturoi
3 cm de ghimbir curatat
3 linguri de ulei
1 varf de sare
3 linguri de smantana

Mod de preparare:

Feliile de somon se spala, se usuca cu un servet. Se sareaza si se condimenteaza pe ambele parti, se pune ulei in tava si asezam rondelele de peste. Punem o lingura de piper rosu boabe si zeama de la o lamaie peste peste. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor 25 min, dupa care am scos folia si am mai lasat 10 min. Boabele de piper rosu au dat o aroma deosebita carnii de peste.

Sos de usturoi:
Ghimbirul si usturoiul curatat se taie mai marunt putin si se pun in blender cu un varf de sare si 3 linguri de ulei. Mixam bine pana cand obtinem un sos ca o maioneza. Amestecul de usturoi se pune intr-un bol si se amesteca cu cele trei linguri de smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2491 viz    0 com
1197 viz    0 com
2432 viz    0 com
1169 viz    0 com
2323 viz    0 com
1466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020128 (s)