News Flash:

Somon cu sos de smantana

26 Februarie 2013
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 fileuri de somon
sucul de la o lamaie
200 gr smantana
50 ml supa de pui
1 lingura ulei de masline
patrunjel
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Amesteca sucul de lamaie, supa si smantana intr-o cratita si lasa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic, acopera cu un capac si mai lasa sa fiarba timp de 10 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Incinge uleiul intr-o cratita si adauga fileurile de peste. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc timp de 5 minute pe fiecare parte.
Cand este gata, transfera somonul pe un platou si garniseste cu sos de lamaie. Somonul cu sos de lamaie si smantana se orneaza cu patrunjel tocat si se serveste alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana patrunjel sare piper cratita clocot patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1797 viz    0 com
2460 viz    0 com
2771 viz    0 com
1453 viz    0 com
1816 viz    0 com
2193 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017175 (s)