News Flash:

Somon cu sos de smantana

18 Februarie 2013
1854 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cantitati egale de somon proaspat si afumat (200 de gr din fiecare)
o ceapa tocata foarte fin
o legatura de marar proaspat

Pentru sos:
150 de gr smantana
zeama de la o lamaie mai mare
3 linguri de ulei de masline
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Taiati somonul in cubulete foarte mici. Apoi le amestecati cu o ceapa tocata foarte fin si o legatura de marar proaspat. Separat, pregatiti sosul. Nu uitati insa ca somonul afumat este deja sarat. Tartarul de somon il serviti pe bucati de crostini prajite. Peste care turnati putin sos de smantana.

sursa: iubesc salatele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon proaspat afumat sos smantana sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1757 viz    0 com
1471 viz    0 com
1332 viz    0 com
2327 viz    0 com
1512 viz    0 com
1357 viz    0 com
2310 viz    0 com
2384 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015946 (s)