News Flash:

Somon cu sos de iaurt si usturoi

6 Ianuarie 2014
9825 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

rondele de somon proaspete
piper
sare
o capatana de usturoi
zeama de la o lamaie
rosii cherry
iaurt grecesc

Mod de preparare:

Spalati bine rondelele, apoi frecati-le cu sare de mare grunjoasa, putin piper si putin ulei de masline. Asezati-le frumos intr-o tava. In mijlocul tavii, puneti o capatana mare de usturoi, intreaga, necuratata – inlaturati doar primele foi ale ei si mustatile, sa nu fie murdare, cu urme de pamant pe ele. Turnati peste feliile de somon zeama de la o lamaie mare, stoarsa.
Printre feliile de somon, puteti pune si cateva rosii tip cherry. Acoperiti totul cu o folie de aluminiu si dati la cuptorul preincins pentru vreo jumatate de ora.
Cand e gata tava cu somon, luati usturoiul, stoarceti cateii de usturoi copti intr-un castronel, adaugati si rosiile cherry coapte si dati-le la blender cu vreo doua linguri de iaurt grecesc, iar acest sos minunat serviti-l langa felia de somon.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1777 viz    0 com
1259 viz    0 com
998 viz    0 com
2491 viz    0 com
1197 viz    0 com
2432 viz    0 com
1169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1001 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013041 (s)