News Flash:

Somon cu sos de capere

18 Februarie 2013
2287 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rondele de somon
zeama de la o lamaie
100 g unt
1 lingura de patrunjel tocat marunt
2-3 lingurite de capere bine scurse
ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Pestele il stergem cu un prosop de hartie, il condimentam cu sare, apoi il ungem cu putin ulei si il prajim pe gratarul incins timp de 4-5min la foc potrivit. Eu am folosit un gratar de fonta. Il scoatem pe o farfurie incalzita.
Intre timp facem sosul; incingem untul intr-o cratita, apoi luam cratita deoparte si adaugam zeama de lamaie, sare, piper, verdeata si caperele. Asezam feliile de somon pe farfurii si turnam sosul. Servim cu un pahar de vin alb.

Somon cu sos de capere recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt capere ulei piper sare farfurie incalzita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1662 viz    0 com
1587 viz    0 com
1315 viz    0 com
1175 viz    0 com
2139 viz    0 com
1358 viz    0 com
1190 viz    0 com
2181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013491 (s)