News Flash:

Somon cu seminte de pin si cuscus

15 Mai 2013
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati proaspete de file de somon
125 grame cuscus verde
o mana de ierburi proaspete (coriandru, menta, patrunjel, marar)
1 dovlecel tocat marunt
1 lingurita sare
ulei de masline
1/2 lingurita chimion
sucul de la o lamaie
o mana de seminte de pin coapte 5 minute la 180 de grade

 Mod de preparare:
 
Spala bine cuscusul, pune-l intr-un bol cu putina sare si ulei de masline, apoi toarna peste apa clocotita (150 ml) si lasa-l sa se umfle. Incinge cuptorul la 170 de grade si caleste dovlecelul intr-o tigaie cu ulei de masline. Asezoneaza somonul cu ulei si sare, apoi caleste-l si pe el in tigaie 2 minute, pe ambele parti. Pune-l apoi intr-o tava, stropit cu zeama de lamaie si coace-l 3-4 minute.
Amesteca dovlecelul si ierburile cu cuscusul, restul sucului de lamaie si chimenul.
Somonul cu garnitura de cuscus si legume se serveste cu seminte de pin coapte, presarate pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuscus verde ierburi proaspete sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019368 (s)