News Flash:

Somon cu portocale

24 Aprilie 2012
3102 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu portocale
Ingrediente:

2 fileuri mari de somon
3 portocale
2 linguri ulei de masline
200 ml de suc de rosii
patrunjel
o lamaie pentru decor
piper
sare

Mod de preparare:


Pestele se spala bine, se potriveste de piper si sare, se unge cu ulei de masline, iar apoi se da la cuptor, in jur de 20 de minute, pentru a patrunde. In acest timp se curata portocalele, se desfac in felii si se taie buculete. Se amesteca cu sucul de rosii, putin piper si sare si o lingura de ulei de masline.
Punem amestecul de portocale si suc de rosii intr-un vas termorezistent, iar deasupra asezam cele 2 fileuri. Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos. Se serveste cu garnitura de orez simplu, cu bob lung, fiert si cu putina lamaie.

sursa: casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon portocale patrunjel lamaie piper sare vas termorezistent fileuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7617 viz    0 com
2024 viz    0 com
1299 viz    0 com
1849 viz    0 com
2315 viz    0 com
2294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019608 (s)