News Flash:

Somon cu paste si unt

10 Martie 2014
1548 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr paste
125 gr sparanghel
50 gr rosii uscate tocate
250 gr somon file
20 ml suc de lamaie
250 ml iaurt
20 gr faina
5 gr coaja rasa de lamaie
25 gr unt
100 gr untisor
25 gr parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa fierbinte cu sare. Fierbe si sparanghelul timp de 5 minute. Peste cratita in care fierb pastele aseaza o alta cratita si fierbe somonul la aburi. Intr-o tigaie topeste untul si adauga rosiile, iaurtul si faina. Adauga si coaja de lamaie, untisorul si asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc timp de 2 - 3 minute.
Scurge bine pastele si sparanghelul. Intr-un bol amesteca sparanghelul cu pastele si amestecul cu iaurt si rosii uscate. Adauga si somonul si amesteca usor.
Pastele cu somon si sparanghel se servesc cu parmezan ras si stropite cu putina zeama de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete somon retete paste paste peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2055 viz    0 com
1288 viz    0 com
877 viz    0 com
1466 viz    0 com
1026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022496 (s)