News Flash:

Somon cu paprika si sirop

18 Septembrie 2014
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. (a cate 150 grame fiecare) file de somon dezosat si depielitat
1/4 lingurita paprika afumata
3 linguri mustar Dijon
1/4 lingurita piper proaspat macinat
1 lingura sirop de artar
1/8 lingurita sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 grade C. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si unge-o cu ulei. Intr-un vas incapator adauga mustarul, siropul de artar, paprika afumata, piperul si sarea si amesteca totul foarte bine, pana cand obtii o compozitie omogena.
Adauga fileurile de somon in tava si presara deasupa sosul preparat anterior. Adauga tava la cuptor si coace somonul timp de 8-12 minute la foc mediu. Serveste somonul cald, alaturi de o garnitura de legume la abur si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete somon somon glazura retete internationale retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1897 viz    1 com
2321 viz    0 com
1214 viz    0 com
1120 viz    0 com
1651 viz    2 com
1274 viz    0 com
1080 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019615 (s)