News Flash:

Somon cu mazare si branza

30 Mai 2012
1601 Vizualizari | 0 Comentarii
Somon cu mazare si branza
Ingrediente:

400 g somon din conserva
1 castronel de orez fiert
30 g unt
2 linguri faina
200 g branza data prin razatoare
100 g mazare congelata
500 ml lapte
1 lingurita coaja de lamaie rasa
patrunjel tocat

Mod de preparare:


Topim untul intr-o craticioara la foc mediu si adaugam faina, amestecam cu o lingura de lemn timp de 1 minut, dupa care indepartam de pe foc. Incorporam treptat laptele amestecand continuu. Punem din nou craticoara pe foc si lasam sa fiarba timp de 5 minute, amestecand des. Indepartam din nou de pe foc si incorporam 50 g branza. Incingem cuptorul la 180 grade. Amestecam intr-un bol somonul cu mazarea si lamaia si adaugam sare. Intr-un vas de iena punem la baza jumatate din cantitatea de orez. Deasupra orezului punem jumatate din amestecul cu somon si apoi jumatate din sosul de branza. Repetam straturile cu ingredientele ramase. Pe deasupra presaram branza ramasa si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Se serveste cu putin patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez unt faina branza mazare lapte patrunjel craticioara bol cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3318 viz    0 com
3512 viz    0 com
2573 viz    0 com
2128 viz    0 com
1232 viz    0 com
2161 viz    0 com
3166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017283 (s)