News Flash:

Somon cu legume la gratar

7 Ianuarie 2016
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr file de somon
2 lingura de sos de soia
4 linguri miere
1 cana orez
1/4 lingurita fulgi de ardei iute, macinati
1 lime
1 dovlecel

Mod de preparare:

Fierbe orezul in apa cu sare potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp amesteca sosul de soia cu mierea si fulgii de ardei iute, si unge pestele cu compozitia obtinuta.
Frige pestele pe gratar pana este bine patruns. Pune la fript si 1/2 lime si dovleceii taiati felii rotunde. Scoate pestele pe un platou si adauga alaturi orezul fiert si scurs de apa. Adauga peste orez dovleceii fripti si stoarce jumatatea de lime fript, peste garnitura.
Serveste preparatul cald, alaturi de jumatatea de lime ramasa. Poti servi alaturi un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta somon somon gratar somon picant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019510 (s)