News Flash:

Somon cu legume la gratar

7 Ianuarie 2016
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr file de somon
2 lingura de sos de soia
4 linguri miere
1 cana orez
1/4 lingurita fulgi de ardei iute, macinati
1 lime
1 dovlecel

Mod de preparare:

Fierbe orezul in apa cu sare potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp amesteca sosul de soia cu mierea si fulgii de ardei iute, si unge pestele cu compozitia obtinuta.
Frige pestele pe gratar pana este bine patruns. Pune la fript si 1/2 lime si dovleceii taiati felii rotunde. Scoate pestele pe un platou si adauga alaturi orezul fiert si scurs de apa. Adauga peste orez dovleceii fripti si stoarce jumatatea de lime fript, peste garnitura.
Serveste preparatul cald, alaturi de jumatatea de lime ramasa. Poti servi alaturi un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta somon somon gratar somon picant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013884 (s)