News Flash:

Somon cu legume la cuptor

29 Iunie 2012
1533 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg somon
1 ceapa mare rosie
1 ceapa mare alba
1 morcov mare
3 cartofi marisori
1/2 ardei rosu
1 lamaie
5 linguri ulei de masline
delikat
condimente pentru peste


Mod de preparare:

Pestele l-am decapitat, curatat, spalat bine, apoi l-am portionat. O parte a mers la ciorbita, iar peste restul bucatilor am presarat sare mare si am lasat cateva ore la rece.
Cand le-am scos, am spalat bucatile de peste, si le-am condimentat cu condimente ptr peste.
Ceapa, morcovul, ardeiul si cartoful le-am spalat, si le-am taiat julien - ceapa, rondele - morcovul si felii groase - cartoful. Lamaia am taiat-o felitute nu foarte subtiri.
Am pus uleiul de masline in tava, am pus ceapa, ardeiul, morocovul.
Am adaugat bucatile de peste, iar deasupra cartofii si lamaia, am presarat delikat, piper si o ceasca de apa.
Am acoperit cu folie si am dat la cuptor ptr cca 30 min.
Somon cu legume la cuptor pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon morcov cartofi ardei rosu lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5411 viz    0 com
1794 viz    0 com
3354 viz    0 com
5336 viz    0 com
2611 viz    0 com
3151 viz    0 com
3414 viz    0 com
2672 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013104 (s)