News Flash:

Somon cu grepfrut la gratar

25 Septembrie 2013
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 avocado copti
2 grepfut rosii
2 cepe verzi
1/3 cana de coriandru proaspat
1 lingurita suc de lamaie
1 varf de cutit zahar pudra
2 linguri de ulei de masline
4 fileuri de somon
1/2 lingurita de boia de ardei dulce
1/2 lingurita de ardei iute uscat
1/2 lingurita de zahar pudra

Mod de preparare:


Combina avocado taiat cubulete cu grepfrutul, ceapa verde, coriandrul, sucul de lamaie, zaharul si 1 lingura de ulei intr-un castron mare.
Incinge gratarul si pune pe foc somonul stropit cu putin ulei de masline. Intre timp, amesteca boiaua de ardei cu cea de ardei uscat si zaharul pudra intr-un castron. Presara acest amestec peste somon si mai lasa-l pe foc aproximativ 2 minute.
La final toarna amestecul de avocado peste somon.
Somonul picant la gratar se serveste cald, cu sos de grepfrut, decorat cu cateva felii subtiri de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1496 viz    0 com
1305 viz    0 com
1917 viz    0 com
1273 viz    0 com
1797 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017670 (s)