News Flash:

Somon cu garnitura de broccoli

25 Martie 2014
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de somon
1/2 cana de ardei copti de la conserva, scursi de zeama;
1 lingura de sos de rosii
1 lingura de ulei de masline
7 migdale decojite
1 catel de usturoi
sare

Mod de preparare:

Asezoneaza pestele cu putina sare si pune-l intr-o tigaie incinsa non-aderenta, pe fiecare parte, cate 4 minute. In timp ce pestele este pe foc, prepara sosul de pesto: pune ardeiul copt, uleiul, usturoiul, migdalele si sosul de rosii in blender cu putina sare si mixeaza-le bine, pana obtii o pasta.
Scoate pestele pe un platou si asezoneaza-l cu pesto-ul aromat. Serveste-l cu o garnitura de broccoli sau cu salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete somon somon garnitura retete garnituri retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019653 (s)