News Flash:

Somon cu cimbru si dovlecei

7 Mai 2013
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 file de somon
2 catei de usturoi
1 jumatate de pahar de vin alb
20 g faina alba
6 linguri de ulei de masline
2 lingurite de piper verde boabe
300 g dovlecei
5 crengute de cimbru
3 linguri de ulei de susan
sare
piper

Mod de preparare:

Taie fileul de somon felii subtiri si trece-le prin faina. Curata usturoiul si caleste-l in putin ulei, 2 minute. Pune in tigaie si feliile de somon si prajeste-le putin, apoi adauga si boabele de piper verde si mai lasa-le pe foc inca 2-3 minute. Toarna si vinul si mai lasa somonul pe foc aproximativ 3 minute.

Taie dovleceii bastonase, pune-i intr-o tigaie sa se caleasca in ulei de susan, adauga peste ei cimbru, sare si piper si lasa-i sa se rumeneasca aproximativ 3 minute.
Aranjeaza intr-o farfurie un strat de felii de somon, unul de dovlecei, alt strat de somon si inca unul de dovlecei, apoi asezoneaza cu sare si piper daca mai este nevoie.
Se serveste cald (cu sucul ramas de la prajirea pestelui) si lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
1786 viz    0 com
2512 viz    0 com
3889 viz    0 com
4176 viz    0 com
1807 viz    0 com
1051 viz    0 com
1636 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020856 (s)