News Flash:

Somon cu branza la cuptor

11 Ianuarie 2012
5616 Vizualizari | 0 Comentarii
Somon cu branza la cuptor
Ingrediente:

400 g somon (bucatele)
500 g orez fiert
150 g mazare congelata
30 g unt
2 linguri faina
500 ml lapte
300 g branza rasa
1 lingura patrunjel tocat
1 lingurita coaja de lamaie rasa

Mod de preparare:

Untul se pune la topit la foc mediu, dupa care in oala se pune faina. Se amesteca timp de un mint cu o lingura de lemn. Dupa aceea se ia vasul de pe foc si se pune treptat laptele, amestecand constant. Iarasi se asaza oala pe foc si se lasa 5 minute. Apoi se incorporeaza o parte din cantitatea de branza.
Se incinge cuptorul la 180 grade. Mazarea se amesteca cu somonul si coaja de lamaie si se presara sare. Jumatate din orez se pune intr-un vas yena uns. Deasupra se adauga jumatate din amestecul de somon si din cantitatea de branza. Se repeta straturile, iar apoi se da vasul la cuptor pentru o jumatate de ora. Se serveste cu patrunjel presarat pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon orez mazare unt faina lapte branza patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014379 (s)