News Flash:

Somon csu paste si dressing de zmeura

26 Iunie 2013
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g file de somon
1/4 ceasca de otet de zmeura
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de miere
1 catel de usturoi
1/4 lingurita de piper negru
2 lingurite de zahar
170 g penne
1 cana de sparanghel
3-4 frunze de salata
2 cepe verzi

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron mare, otetul de zmeura cu uleiul, mierea, zaharul, usturoiul si piperul. Opreste din acest amestec doua lingurite pentru a unge pestele.
Pune fileurile de peste intr-o tigaie neaderenta, unsa cu putina grasime si pune peste el amestecul de ulei si lasa-l sa se prajeasca aproximativ 5 minute pe ambele parti.

Intre timp, pune pastele la fiert pentru aproximativ 8-10 minute. Cand sunt aproape fierte adauga si sparanghelul. Scurge-le bine, apoi amesteca-le cu sosul de ulei. Adauga peste paste si somonul, amesteca-le bine si lasa-le vreo 2 ore de o parte ca sa se intrepatrunda aromele.
Pennele cu somon se servesc la calde, presarate cu ceapa verde tocata marunt, salata verde si zmeura proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere piper negru penne cepe verzi tigaie neaderenta zmeura proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4538 viz    0 com
3574 viz    0 com
1305 viz    0 com
2686 viz    0 com
1060 viz    0 com
1379 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021851 (s)