News Flash:

Somon conservat de gospodine: pestele sarat de casa e mai gustos si NU are conservanti

12 Septembrie 2016
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg somon
700 gr morcovi
2.5 kg rosii
600 gr ceapa
200 gr zahar
450 ml ulei vegetal
5-6 linguri otet 9%
3-4 frunze de dafin
cateva boabe de piper negru, macinate marunt
2 lingurite sare

Mod de preparare:

1. Spala rosiile, da-le prin masina de tocat carne si pune-le la fiert. Trebuie sa dea in clocot vreo 20 de minute. Amesteca din cand in cand in oala cu lingura de lemn.
2. Spala morcovul, curata-l, da-l pe razatoare si prajeste-l in ulei incins.
3. Separat prajeste cepaa.
4. Spala, curata si taie pestele in rondele sau felii.
5. Amesteca toate ingredientele intr-un bol. Pune-le la fiert pentru o ora.
6. Cu 5 minute inainte de opri focul, adauga otetul.
7. Transfera totul in borcane, infileteaza capacele si acopera-le cu ceva gros. Tine-le asa pana se racesc.
Respectand aceasta reteta, poti marina orice fel de peste doresti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste marinat peste conservat somon conservat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020387 (s)