News Flash:

Solyanka

30 August 2011
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
Solyanka
Ingrediente: 200 gr sunca de carne de vita carnati afumati piept de pui afumat carne afumata parizer 3 - 4 l bulion de carne 3 castraveti murati dati prin razatoare 1 ceapa 1/2 lamaie 100 g masline verzi 2-3 linguri pasta de tomate sare piper patrunjel smantana Mod de preparare: Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu cam 10 minute. Apoi se adauga pasta de tomate si castravetii si se mai tine pe foc 3 minute. Dupa aceea se adauga bulionul si se fierbe la foc domol 10 minute. Lamaia si maslinele se taie felii si se adauga in continut. Se mai fierbe 3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga patrunjelul tocat si se ia oala de pe foc. Se serveste impreuna cu putina smantana, dupa preferinta. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.recipes.li
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilinat prosciutto crudo ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
4119 viz    0 com
2754 viz    0 com
917 viz    0 com
1331 viz    0 com
1109 viz    0 com
1525 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022713 (s)