News Flash:

Soia in crusta de pesmet si susan

6 Mai 2011
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Soia in crusta de pesmet si susan
Ingrediente: 10 bucati soia pane 100 g pesmet 50 g susan o ceapa o foaie de dafin piper, sare 50 ml vin alb Mod de preparare: Soia se lasa la muiat 30 minute, dupa care se fierbe 10 minute in apa cu vin, sare, ceapa, foaie de dafin, boabe de piper. Amestecam pesmetul cu susan, sare si piper. Strecuram soia, scurgem bine in prosop, trecem prin pesmetul amestecat cu susan, prajim in ulei incins. Servim cald cu garnitura de cartofi si muraturi sau salata. Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mar pesmet dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1425 viz    0 com
1106 viz    0 com
1171 viz    0 com
3075 viz    0 com
2491 viz    0 com
1024 viz    0 com
880 viz    0 com
1480 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019757 (s)