News Flash:

Soia in crusta de pesmet si susan

6 Mai 2011
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Soia in crusta de pesmet si susan
Ingrediente: 10 bucati soia pane 100 g pesmet 50 g susan o ceapa o foaie de dafin piper, sare 50 ml vin alb Mod de preparare: Soia se lasa la muiat 30 minute, dupa care se fierbe 10 minute in apa cu vin, sare, ceapa, foaie de dafin, boabe de piper. Amestecam pesmetul cu susan, sare si piper. Strecuram soia, scurgem bine in prosop, trecem prin pesmetul amestecat cu susan, prajim in ulei incins. Servim cald cu garnitura de cartofi si muraturi sau salata. Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mar pesmet dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1576 viz    0 com
1206 viz    0 com
1244 viz    0 com
3222 viz    0 com
2588 viz    0 com
1087 viz    0 com
943 viz    0 com
1574 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1866 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019140 (s)