News Flash:

Soia cu nuci caju

10 Aprilie 2012
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Soia cu nuci caju
Ingrediente:

90 g soia texturata (bucati)
50 g nuci Caju
5 bucati de sparanghel
1/2 ardei galben
1/2 ardei rosu
1 lingura ulei de susan (optional, pt. aroma)
amestec 5 condimente chinezesti (optional, pt. aroma)

Pentru sos A:

2 lingura sos de soia
1 lingura plina ghimbir ras
piper
sare


Pentru sos B:

boia iute de ardei
2 cani apa
1 lingura sos de soia
2 lingurite zahar brun
piper
sare

1 lingurita amidon

Mod de preparare:

Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba se adauga soia texturata si se lasa sa fiarba cam 5 min. Se scurge si se amesteca cu sosul A.Sparaghelul se opareste, se scoate in apa rece si se taie.
Se taie si ardeii. Nucile Caju se se rumenesc putin in cuptor sau intr-o tigaie fara ulei.
Intr-o oala se pune apa, soia si sosul B si se lasa sa fiarba pana ce zeama scade mai mult de jumatate. Se adauga nucile de Caju si legumele si se lasa sa fiarba pe foc mare, amestecand usor, pana scade zeama aproape complet. Se inchide focul si se adauga uleiul de susan si amestecul de 5 condimente chinezesti.
Soia cu nuci caju pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia texturata nuci caju sparanghel ardei galben ardei rosu ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1849 viz    0 com
2316 viz    0 com
2296 viz    0 com
2214 viz    0 com
4170 viz    0 com
1824 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019784 (s)