News Flash:

SOCANT! Sunt cufundati in baie de clor, apoi scosi la vanzare

17 Septembrie 2014
18831 Vizualizari | 1 Comentarii
Multe retete au pe lista de ingrediente morcovii baby. Ce sunt acestia? Evident, niste morcovi, dar care sunt trecuti printr-o masinarie de taiere si curatare. Culoarea portocalie placuta e obtinuta, in schimb, printr-o metoda neobisnuita. Pentru a arata bine, ei sunt cufundati in baie de clor.

Da, se stie ca clorul ucide microorganismele vii, dar distruge si bacteriile "bune" din flora intestinala. Asadar, nu sunt buni pentru sanatatea noastra. Din pacate, acest lucru nu este trecut pe eticheta si ambalaj. Cat despre gustul dulce, ei bine, pentru asta contribuie din plin apa cu zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baby morcovi morcovi clor alimente clor flora intestinala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025892 (s)