News Flash:

Soacra mea face cel mai bun drob de Pasti din lume. Secretul ei? Amesteca doua tipuri de carne. UITE RETETA MAI JOS

21 Martie 2017
33028 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

organele de la 1 miel (ficatul, splina, rinichii, inima, plamanii)
500 g ficat de pui
1 buc. piept de pui,
1 legatura de ceapa verde
2 legaturi de usturoi verde
1 legatura de patrunjel
1 legatura de marar
1 legatura de stevie
1 legatura de loboda
3 oua crude
2 linguri de ulei
putin prapur de porc – partea subtire
2 linguri de faina
1 lingura de unt
pesmet
sare si piper
3 oua fierte tari

Citeste si cum se prepara Garnitura de cartofi cu ciuperci la cuptor

Mod de preparare:

Spalati bine organele interne si lasati-le 15 minute in apa cu otet (trei parti apa si o parte otet) cat sa le acopere, pentru a scoate mirosul pregnant de miel. Fierbeti organele de miel, ficatul si pieptul de pui, timp de 30 de minute, apoi le raciti si le taiati cuburi.
Intre timp, pregatiti verdeata, taindu-pe toate, nu foarte marunt! Peste toate acestea adaugati carnea si organele, ouale crude, faina, sare si piper dupa gust si amestecati.
Pregatiti forma: ungeti tava cu unt si presarati pesmet. In mod traditional drobul de miel se coace in prapur de miel.
In acest caz, folositi prapurul de porc, spalat bine. Astfel pregatit, il puneti in tava, lasand marginile in afara. Adaugati o parte din compozitia de drob de miel, ouale fierte tari, intregi sau jumatati, apoi acoperiti cu restul de compozitie si prapurul. Introduceti tava in cuptor pana cand drobul de miel prinde o crusta aurie (aproximativ 40 de minute).

sursa: libertatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde patrunjel unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013669 (s)