News Flash:

Snitele din vinete

26 August 2011
3742 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitele din vinete
Ingrediente: 4 vinete 2 oua faina sare ulei piper Mod de preparare: Vinetele se curata de coaja si se lasa in apa rece cam 30 de minute. Se scurg de apa si se taie rondele. Se presara cu sare si piper si se mai lasa inca 20 de minute, pentru a se scurge zeama. Se dau prin faina, apoi prin ouale batute si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet, sa absoarba uleiul, si se servesc cu mujdei de usturoi sau ardei copti. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator bucataria internationala retete vegetariene oua faina piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3620 viz    0 com
1855 viz    0 com
1460 viz    0 com
1220 viz    0 com
2541 viz    0 com
2703 viz    0 com
1176 viz    0 com
1723 viz    0 com
1538 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015266 (s)