News Flash:

Snitele din carne de pasare

6 Iunie 2012
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitel din carne de pasare
Ingrediente:

1 piept de pasare
1 cana faina
3 oua
3 linguri lapte
1 praf de piper
1 lingurita sare
seminte de susan (optional)

Mod de preparare:

Se imparte in mod egal pieptul de pui si se potriveste de piper si sare. Apoi se formeaza o compozitie din cele 3 oua batute cu un praf de sare, 3-4 linguri cu lapte(sau apa)si faina.Trecem fiecare felie aplatizata putin cu un ciocan de snitele prin faina si apoi prin compozitia formata.
La final se incinge uleiul si se prejesc in el snitelele. Acestea se scot pe prosoape de bucatarie pentru a elimina surplusul de ulei.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua lapte piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2345 viz    0 com
1819 viz    0 com
1085 viz    0 com
2286 viz    0 com
2465 viz    0 com
2453 viz    0 com
3096 viz    0 com
4833 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 36 queries | Mysql time :0.019688 (s)