News Flash:

Snitele de vitel cu usturoi

30 August 2011
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitele de vitel cu usturoi
Ingrediente: 200 g carne de vitel 2 oua faina pesmet sare piper boia dulce 3 catei de usturoi ulei Mod de preparare: Se taie carnea felii, se condimenteaza cu piper si sare si se lasa putin la rece, ca sa intre condimentele in carne. Apoi se iau feliile si se bat. Intr-o farfurie se pun ouale, sare, piper, putina boia, usturoiul pisat si se bat bine. Se da carnea prin faina, apoi prin oua si ultima data prin pesmet, dupa care se pune la prajit in uleiul incins si la foc mic. Din cand in cand se invart. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos marinat cimbrisor uscat oua pesmet usturoi faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2906 viz    0 com
3037 viz    0 com
3242 viz    0 com
1544 viz    0 com
1225 viz    0 com
2253 viz    0 com
3714 viz    0 com
3539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015718 (s)