News Flash:

Snitele de vitel cu capere

20 Martie 2012
1998 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitele de vitel cu capere
Ingrediente:

16 felii subtiri de snitele de vitel
30 g unt
2 linguri ulei de masline
100 ml supa de pui
100 ml suc de lamaie
80 g patrunjel tocat
80 g capere tocate
salata verde

Mod de preparare:

Prajim carnea bine in ulei incins, apoi o scoatem pe un platou si o acoperim cu un capac, sa se mentina cat mai mult timp calda. In aceeasi tigaie punem caperele, supa de pui si sucul de lamaie. Lasam sa fiarba in jur de 8 minute. Cand vedem ca incepe sa se ingroase, luam de pe foc, potrivim de sare si adaugam patrunjel tocat marunt. Se pune in platou, langa bucatile de carne si salata verde, si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt patrunjel capere salata verde tigaie foc platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3343 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020904 (s)