News Flash:

Snitele de pui cu conopida la cuptor

10 Iunie 2016
2155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva bucatele de piept de pui
ulei de gatit
500 gr conopida
sare
piper

Pentru sos bechamel:
35 gr unt
30 g faina de grau
cateva linguri de lapte
cateva linguri de smantana
sare
piper negru
cca 80-100 gr cascaval dat pe razatoare

Ingrediente:

1. Bate bucatelele de piept de pui cu ciocanul de snitele, apoi potriveste-le de sare si piper.
2. Prajeste-le in ulei incins. Scoate-le apoi pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
3. Desfa conopida in buchetele si spal-o bine, dupa care pune-o la fiert, la aburi.
4. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
5. Pune untul intr-o tigaie. In momentul in care s-a topit, adauga faina. Amesteca in mod continuu.
6. Pune si laptele si smantana. Nu uita de sare si piper Amesteca pana cand obtii un sos mai gros, dupa care adauga cascavalul.
7. Strecoara-l, iar ce ramane in sita amesteca cu restul ingredientelor de la sosul bechamel.
8. Pune carnea intr-o tava termorezistenta, cu tot cu conopida, acopera cu sosul pregatit si baga in cuptor pentru vreo 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

snitele cuptor sos bechamel conopida cuptor friptura conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1841 viz    0 com
2557 viz    0 com
2600 viz    0 com
1772 viz    0 com
23679 viz    0 com
2146 viz    0 com
3868 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013479 (s)