News Flash:

Snitele de porc

13 Mai 2011
2516 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitele de porc
Ingrediente: 6 filete de muschi de porc 3,4 catei de usturoi 2 oua 1/2 lamaie o lingura cu ulei de masline un praf de patrunjel uscat (sau proaspat) un praf de cimbru uscat (sau proaspat) sare ulei pentru prajit faina pesmet Mod de preparare: Se pun filetele pe un fund de bucatarie, iar inainte de a le "bate" cu ciocanelul pentru snitele, se pune deasupra film transparent de bucatarie (ca sa nu se rupa carnea). Se piseaza usturoiul impreuna cu un praf de sare, patrunjel si cimbru. Se adauga uleiul de masline, sucul de la jumatatea de lamaie si se amesteca bine. Cu sosul obtinut se unge carnea pe ambele parti cu o pensula. Se pune intr-un castron, se acopera cu film transparent si se pastreaza la frigider cca o ora. Dupa acest timp, se pune ulei la incins. Carnea se da prin faina, apoi prin ouale batute (cu un praf de sare), apoi prin pesmet si pe pune la prajit la foc potrivit. Se scot pe hartie absorbanta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

perisoare patrunjel tocat pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2858 viz    0 com
1100 viz    0 com
1938 viz    0 com
1168 viz    0 com
1189 viz    0 com
1382 viz    0 com
1153 viz    0 com
1087 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013323 (s)