News Flash:

Snitele de porc

29 Ianuarie 2016
1819 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 bucati muschi de porc
sare kosher sau sare de mare
1 ou mixat cu 1 lingura de apa si foarte putina sare
cca 175 gr faina
putin cimbru uscat
ierburi de Provence uscate
piper
sare
ulei de masline
patrunjel uscat
cca 300 gr gris

Mod de preparare snitele de porc:

1. Bate muschiul de porc cu un ciocan de snitele, apoi potriveste-l de sare si piper.
2. Pune faina alba intr-un bol.
3. Pune oul batut in alt bol.
4. Pune jumatate din cantitate de gris in al treilea bol si amesteca cu cimbru, patrunjel, piper, sare si ierburi de Provence.
5. Trece fiecare bucata de muschi de porc prin faina alba, apoi prin ou, dupa care prin gris si pune-o intr-o tava tapetata cu hartie pergament.
6. Prajeste snitelele in ulei de masline, apoi ttransfera-le intr-o farfurie acoperita cu prosoape absorbante de bucatarie.
Serveste snitele de porc cu piure sau legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

snitele porc snitel reteta carne snitele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016482 (s)