News Flash:

Snitel egiptean

5 Mai 2011
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitel egiptean
Ingrediente: carne de pui o ceapa o lamaie 2 oua faina pesmet sare, piper 1/2 lingurita scortisoara Mod de preparare: Carnea o taiem felii subtiri o spalam si uscam cu hirtie de bucatarie. Ceapa o punem la mixer si o facem piure, apoi adaugam zeama de la lamaie, sare si piper. Feliile de carne le adaugam la amestecul de ceapa si lamaie si le lasam la marinat pentru cel putin 30 de minute. Cu cat sta mai mult cu atat devin mai gustoase. Amestecam bine sa fie acoperite toate feliile cu piureul de ceapa. Intre timp cat puiul sta la marinat, batem bine 2 oua, eu adaug si 2 linguri de lapte la oua, apoi faina si pesmetul le punem in 3 farfurii. Scortisoara o adaugam la pesmet si amestecam bine. Dam puiul prin faina, apoi ou si la urma pesmet. Il prajim in ulei bine incins pana se rumeneste bine, apoi il asezam pe hirtie de bucatarie sa absoarba din uleiul de la prajit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou lamaie stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1554 viz    0 com
1070 viz    0 com
1214 viz    0 com
2521 viz    0 com
6470 viz    0 com
1273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019162 (s)