News Flash:

Snitel de porc cu ceapa si dafin

5 Martie 2013
6662 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g ceapa
300-400 g carne de porc
100 ml ulei
50-100 ml vin alb
100 ml suc de rosii
1 foaie de dafin
boia
piper
2-3 catei usturoi
sare

Mod de preparare:

Carnea se taie in snitele de un cm grosime, care se bat putin cu ciocanul de carne. Intr-o cratita de 2 l se pune uleiul care se infierbanta un minut; se asaza snitele, unul langa altul, si se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc putin. In uleiul ramas se pune ceapa taiata in felii subtiri si o lingurita rasa de sare. Se caleste la foc mic, pana devine lucioasa, amestecand din cand in cand, ca sa nu se arda. Se adauga, apoi, sucul de rosii, vinul, foaia de dafin, piperul, snitele si apa, cat sa le cuprinda bine. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite, pana se inmoaie bine carnea, se amesteca. Cand toate sunt fierte se potriveste gustul cu sare si putin vin sau zeama de lamaie si cu usturoi tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ulei vin alb boia piper usturoi sare ceapa taiata foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020181 (s)