News Flash:

Snitel de pasare cu susan

13 Ianuarie 2014
1946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pasare
3 oua
3 linguri lapte
1 lingurita sare
1 praf de piper
1 cana faina
seminte de susan (facultativ)

Mod de preparare:

Impartim pieptul de pui in felii potrivit de subtiri, condimentam cu sare si 1 praf de piper. Formam o compozitie din cele 3 oua batute cu un praf de sare, 3-4 linguri cu lapte (sau apa) si faina. Trecem fiecare felie aplatizata putin cu un ciocan de snitele prin faina si apoi prin compozitia formata. Incingem uleiul si prajim snitelul pe ambele fete pana se rumeneste frumos. Lle scoatem pe servetele absorbante.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022421 (s)