News Flash:

Snitel de curcan cu crusta crocanta

26 Ianuarie 2012
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitel de curcan cu crusta crocanta
Ingrediente:

400g piept de curcan
2 oua
sare
piper
faina
fulgi de porumb
ulei

   
Mod de preparare:


Taiem pieptul felii pe care apoi le batem intre 2 folii de nylon sa nu se zdrobeasca, apoi le condimentam si le trecem prin faina, ou batut, fulgi de porumb. Prajim snitelele in baie de ulei pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta. Le scoatem pe un servet absorbant.

Observatii:
Puteti folosi in loc de piept de curcan, piept de pui sau muschiulet de porc.
Cred ca ar fi un aperitiv de efect daca taiati carnea de grosimea unui deget sau bucatele mai mari.
Sunt foarte crocante, dar absorb destul de mult ulei.
Snitel de curcan cu crusta crocanta pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua sare piper faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2403 viz    0 com
1466 viz    0 com
1571 viz    0 com
2491 viz    0 com
4501 viz    0 com
2644 viz    0 com
3820 viz    0 com
2258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019736 (s)