News Flash:

Snitel cu cascaval

29 Iunie 2012
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
faina
100 g cascaval
4 oua
pesmet
2 morcovi
ulei
3 cartofi
150 g unt
piper
sare

Mod de preparare:
 
Pieptul de pui se taie, se sareaza si se pipereaza. Se ia o bucata de piept, peste care se pune o felie de cascaval, iar deasupra iar o bucata de piept.
Se da prin faina, ou, faina, ou, pesmet (mana „uscata”, mana „uda”) si se pune la prajit in ulei.
Cartofii se curata si se spala, apoi se cresteaza, punand in fiecare crestatura unt. Morcovii se curata, spala, si se taie rondele. Se pun legumele intr`un vas de yena, se sareaza si pipereaza si se adauga si restul de unt. Se da la cuptor cca 30 min. acoperit cu capac, si inca 10-15 min, fara capac, pentru a prinde culoare.
Snitel cu cascaval pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cascaval oua pesmet morcovi ulei cartofi unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2394 viz    0 com
3476 viz    0 com
3164 viz    0 com
3755 viz    0 com
2656 viz    0 com
5201 viz    0 com
5560 viz    0 com
1639 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1812 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024902 (s)