News Flash:

Smochine la gratar cu fistic si lamaie

16 August 2013
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 smochine proaspete, taiate jumatati
o cutie de iaurt
un pumn de fistic tocat marunt
2 linguri miere
6 feliute de lamaie

Mod de preparare:

Jumatatile de smochine se pun pe gratarul incins si se intorc de pe o parte pe alta, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se asaza pe un platou, se toarna mierea pe deasupra si se pune cate o felie de lamaie. Intr-un bol mic, se amesteca iaurtul cu fisticul si putina miere.
Smochinele se inmoaie in iaurtul cu fistic si se servesc caldute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smochine proaspete iaurt fistic tocat miere lamaie bol mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 24 queries | Mysql time :0.028781 (s)