News Flash:

Smochine deshidratate in miere de albine

10 Septembrie 2012
2258 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

smochine
miere de albine


Mod de preparare:

Am deshidratat smochinele, apoi le-am pus intr-un borcan, am turnat miere de albine, am pus capacul si am lasat deoparte. Dupa cateva zile mierea se transforma intr-un sirop subtire.
Reteta recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smochine sirop subtire retete culinare mancare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2658 viz    0 com
2573 viz    0 com
2282 viz    0 com
3363 viz    2 com
2703 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019992 (s)