News Flash:

Smochine cu sirop de rom si Earl Grey

18 Martie 2013
1844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o mana de smochine uscate
o cana de rom
2 cani de ceai Earl Grey
coaja de la o portocala
un bat de scortisoara
o jumatate de cana de zahar

Mod de preparare:

Ceaiul se fierbe cu portocala, scortisoara si smochinele timp de 10 - 15 minute ori pana se inmoaie smochinele. Se scot smochinele, se adauga zaharul si se mai fierbe cateva minute, pana se transforma totul in sirop. Se ia de pe foc, se raceste putin, se adauga romul, apoi se toarna peste smochinele asezate intr-un recipient din sticla ori portelan, in care pot fi pastrate o vreme, ca orice conserva.

Smochine cu sirop de rom si Earl Grey recomandat de bucatareli.







Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smochine uscate rom sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027671 (s)