News Flash:

Smochine cu scortisoara si iaurt

30 Septembrie 2013
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 smochine coapte
1 pachet de unt
4 linguri de miere
1 pumn de migdale decojite
1 lingurita de scortisoara macinata
mascarpone sau iaurt grecesc

Mod de preparare:

Taie smochinele pe mijloc si desfa-le. Pune-le intr-un vas termorezistent si fixeaza in centrul lor o bucata de unt. Stropeste-le cu miere si presara peste ele si migdale prajite, si scortisoara. Incinge gratarul si prajeste smochinele pana se inmoaie putin, iar mierea si untul capata o consistenta lipicioasa.
Smochinele cu scortisoara se servesc calde, cu mascarpone sau iaurt grecesc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1957 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029900 (s)