News Flash:

Smochine cu alune si ciocolata

25 Septembrie 2013
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciocolata neagra 70%
2/3 cana alune ciocolata
1 ceasca alune prajite, tocate
aproximativ 18 smochine mici, proaspete

Mod de preparare:

Topeste ciocolata la bain-marie, intr-un vas rezistent, amestecand incontinuu pana cand se omogenizeaza. Ia-o apoi de pe foc si imprastie in ea si alunele de ciocolata. Raspandeste alunele prajite si maruntite pe un blat, inmoaie fiecare smochina in ciocolata si trece-le prin alune. Pune-le pe un platou mare si baga-le la rece pentru cel putin 30 de minute inainte de a le servi.
Smochinele cu ciocolata si alune se servesc reci, simple sau inmuiate in putin coniac.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023656 (s)