News Flash:

"Smantanica" vanilata - Tarta cu blat crocant si umplutura cremoasa

20 Septembrie 2016
7716 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
320 gr faina
2 oua
200 gr unt
1.5 lingurita praf de copt
1/2 pahar zahar

Pentru umplutura:
450 gr smantana
2 plicuri zahar vanilinat
3-4 oua
5-6 linguri zahar

Mod de preparare:

Aluat:
1. Baga untul in congelator. Dupa ce a inghetat bine, da-l pe razatoarea mare.
2. Amesteca-l cu faina, praful de copt, zaharul si ouale. Omogenizeaza. Vei obtine un aluat sfaramicios. Modeleaza-l sub forma de bila.
3. Unge o forma rotunda cu niste unt, intinde aluatul in ea (acoperind si peretii).

Umplutura:
4. Bate cu telul smantana, zaharul si ouale.
5. Toarna umplutura peste aluat.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura smantana tarta smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024202 (s)