News Flash:

Smantana rapida facuta din smantana pentru frisca

21 Iulie 2014
1498 Vizualizari | 0 Comentarii
Cea mai buna alegere pentru a obtine o smantana dulce cu consistenta cu o textura perfecta este smantana grasa pentru frisca. Trebuie sa aiba peste 30% grasime ca sa obtii rezultate perfecte.

Ingrediente:

240 ml smantana grasa pentru frisca
¾ lingurita otet de vin alb
60 ml lapte

Mod de preparare:


Amesteca laptele cu otetul intr-un bol si lasa deoparte timp de 10 minute. Pune smantana intr-un borcan cu capac, adauga laptele amestecat cu otet si amesteca bine. Acopera borcanul si lasa-l la temperatura camerei timp de 24 ore. Dupa acest interval, s-a format smantana. Pune bocanul in frigider si foloseste smantana in decurs de o saptamana.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana retete smantana retete rapide retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027429 (s)