News Flash:

Sirop de zahar ars

25 Mai 2011
3138 Vizualizari | 0 Comentarii
Sirop de zahar ars
Ingrediente: 8 linguri de zahar 2 cani de apa 1 plic zahar vanilat o fiola de esenta de rom Mod de preparare: Se pune zaharul într-o craticioara pe foc si se amesteca continuu pâna acesta devine lichid. Trebuie avut grija sa nu se arda sau sa se caramelizeze si nici sa faca bule. Când acesta s-a topit frumos, se toarna o cana de apa, stingându-se tot acest zahar fierbinte. Se trage de pe flacara aragazului si se mai toarna o cana de apa. Se amesteca bine pâna se dizolva totul si devine un lichid clar, se adauga apoi zaharul vanilat si esenta de rom. Când e rece se poate lucra cu el pentru însiropare. sursa articol: http://alice-albinutza.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

apricot brandy grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
2258 viz    0 com
1588 viz    0 com
1289 viz    0 com
1098 viz    0 com
932 viz    0 com
1264 viz    0 com
1109 viz    0 com
981 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014408 (s)