News Flash:

Sirop de zahar ars

25 Mai 2011
3175 Vizualizari | 0 Comentarii
Sirop de zahar ars
Ingrediente: 8 linguri de zahar 2 cani de apa 1 plic zahar vanilat o fiola de esenta de rom Mod de preparare: Se pune zaharul într-o craticioara pe foc si se amesteca continuu pâna acesta devine lichid. Trebuie avut grija sa nu se arda sau sa se caramelizeze si nici sa faca bule. Când acesta s-a topit frumos, se toarna o cana de apa, stingându-se tot acest zahar fierbinte. Se trage de pe flacara aragazului si se mai toarna o cana de apa. Se amesteca bine pâna se dizolva totul si devine un lichid clar, se adauga apoi zaharul vanilat si esenta de rom. Când e rece se poate lucra cu el pentru însiropare. sursa articol: http://alice-albinutza.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apricot brandy grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
2291 viz    0 com
1615 viz    0 com
1318 viz    0 com
1122 viz    0 com
958 viz    0 com
1343 viz    0 com
1139 viz    0 com
1008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020221 (s)